Van Driel Janssen Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid vinden.

Makelaar met gevoel

Het is een grote stap en wat de reden ook is, uw huidige woning verlaten om een nieuwe woning te gaan betrekken, zorgt voor verschillende emoties. U gaat een drukke tijd tegemoet waarbij er veel op u af komt. Uiteraard heeft u plannen gemaakt, van alles geregeld en u goed voorbereid. Toch is het fijn om in deze hectische periode ruggespraak te kunnen houden en vragen te stellen, in de wetenschap dat er goed naar u geluisterd wordt.

Wij staan u graag bij in deze overgang naar een nieuwe fase in uw leven. Of het nu gaat om de verkoop van uw woning, de aankoop van uw nieuwe woning of beiden, wij regelen een heleboel praktische zaken voor u. Dat doen we met gevoel voor wonen, maar nog meer met gevoel voor u. Want hoe zakelijk de verkoop of aankoop van een woning ook is, makelen is echt een mensenvak.

Wij kiezen dan ook graag voor een persoonlijke aanpak en geloven in:

  •     Luisteren (het allerbelangrijkste!)
  •     Begrijpen (we hebben een groot inlevingsvermogen en ruime ervaring)
  •     Transparantie (we laten zien wat we doen en u weet waar u aan toe bent)
  •     Betrokkenheid (ons hele team leeft met u mee en helpt u waar het maar kan)
  •     Betrouwbaarheid (vanzelfsprekend is uw persoonlijke informatie bij ons in veilige handen)
  •     Openheid (geen kunstjes of trucjes, maar eerlijke info)
  •     Vriendelijkheid (en geduld, beide onze specialiteiten)

Wij voeren geen toneelstukje op, maar zetten onze kennis en ervaring met hart en ziel in voor úw situatie, omdat we dat het allerleukst vinden. En dat merkt u als u met ons kennismaakt.

AFSPRAAK OF MEER INFO   ⟶

Team Van Driel Janssen Makelaardij


Mario Janssen

NVM Makelaar

Ik vind het ontzettend leuk om met mensen mee te denken en betrokken te zijn bij hun zoektocht naar hun ideale woning, want die is voor iedereen toch anders. En om die zoektocht te beëindigen met een mooi bemiddelingsresultaat waar alle betrokken partijen tevreden mee zijn. Naast een leuke baan geniet ik graag van mijn vrije tijd. Zo voetbal ik graag, doe ik veel leuke activiteiten met vrienden, ga ik graag uit eten met mijn vriendin en probeer ik ieder jaar een mooie, onvergetelijke reis te maken naar een bijzondere bestemming.

Edwin HermusNVM Makelaar

Naast het begeleiden van verkopers en kopers van woningen ben ik dagelijks bezig met het analyseren van de woningmarkt.
Kopers een gevoel te geven bij hun nieuwe woning en woonomgeving zonder daarbij verkeerde verwachtingen te scheppen is voor mij altijd het uitgangspunt.

 

Ton van DrielNVM Makelaar

Bemiddelen bij het verkopen of aankopen van een woning vind ik de leukste onderdelen van het makelaarsvak. Mensen te helpen een nieuw gevoel voor wonen te laten ervaren.
Thuis ben ik graag in de keuken, een plek om samen te zijn, maar ook om lekker te kokkerellen en te improviseren met ingrediënten. Een verjaardag bij ons thuis start altijd in de keuken. Dit geeft mij een goed gevoel van wonen.

 

Linda KnobbeCommercieel medewerker

Na jarenlang in het onderwijs gewerkt te hebben, werk ik nu met veel plezier bij Van Driel Makelaardij.
Uit ervaring weet ik dat het verkopen of kopen van een woning een behoorlijke impact heeft op je leven, en ik vind het erg leuk om mensen in deze fase op allerlei vlakken van dienst te kunnen zijn.

Magda NeelemaatCommercieel medewerker

Voor een echte Vlaardingse als ik is een makelaarskantoor een heerlijke werkomgeving. Vanaf mijn bureau in ons mooie oude pand aan de Westhavenkade kijk ik zo op het water. Een prachtig uitzicht, wat voor weer het ook is. Ik wandel graag en ik hou ervan om in mijn eigen huis te rommelen. Spelen met kleuren en details is echt een hobby van mij. Mijn inspiratie doe ik op in bouwmarkten, dat vind ik de allerleukste winkels die er zijn.

Sarina Bestebroer-SassenburgCommercieel medewerker

Met mijn achtergrond als interieurstyliste en de nodige administratieve ervaring voel ik me bij Van Driel helemaal op mijn plek. Uit eigen ervaring weet ik dat de verkoop van je huis een spannende onderneming is waarbij nauwkeurige administratie en begeleiding een vereiste is.
Mijn passie voor huizen is enorm, ik vind het heerlijk om in mijn vrije tijd mijn eigen huis keer op keer opnieuw in te richten en sfeervol te maken. Ik volg graag de laatste trends op gebied van interieur en wonen. Werken in een mooi oud pakhuis met uitzicht op de haven van Vlaardingen is daarom ook echt een feestje!

Carola Sjoukes
Commericeel medewerker

Sinds 2019 maak ik onderdeel uit van het team binnen dit dynamische kantoor en zorg ik ervoor dat ik mijn werk als binnendienst medewerker met veel plezier en betrokkenheid doe. Er is geen verkoop, aankoop of klant hetzelfde en dat maakt het werk zeer afwisselend en een leuke uitdaging. In alle onderdelen die binnen gedaan worden probeer ik u te helpen om ervoor te zorgen dat uw proces van A tot Z zorgeloos verloopt.

Dit zeggen onze opdrachtgevers

8.9
9.1

We helpen u graag

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Waarin bent u geïnteresseerd?

Hoeveel is ?