Van Driel Janssen Makelaardij gebruikt cookies om de website naar behoren te laten werken, om functies voor social media te bieden en om onze website te analyseren. Op onze website kun je ons Cookiebeleid vinden.

Verkoopplannen?
Gratis waardebepaling aanvragen

Vraag aan  

Mooi huis gevonden?
Wij helpen met kijken,
bieden en kopen

Meer info  

Snel een gevalideerde taxatie nodig?
Voor hypotheek, boedelscheiding of erfenis

Meer info  

Wij ontzorgen u van A tot Z bij
verkoop, aankoop en taxaties

Kennis maken  

WoningaanbodHuizen en appartementen in Rotterdam, Barendrecht, Ridderkerk en omstreken

Nieuw!
Rijsoordsestraat 2 Ridderkerk
€ 439.000 k.k.
Hindemithstraat 47 Zwijndrecht
€ 280.000 k.k.

Onze dienstenWaarmee kunnen we u helpen?

 Verkopen

Samen met u bepalen wij wat de juiste aanpak is als het gaat om de verkoop van uw woning. Dit doen wij door middel van een gratis waardebepaling, duidelijke informatie en uitgebreide adviezen. Na dit vrijblijvende gesprek beschikt u over alle informatie en kunt u voor de juiste aanpak kiezen.

Meer info  

 Kopen

U bent op zoek naar een nieuwe woning. Of misschien heeft u al een woning gevonden en wilt u graag de volgende stap zetten. Met onder andere juridisch, bouwkundig en prijsadvies helpen we u graag een goede beslissing te nemen, en natuurlijk voeren we ook de onderhandelingen voor u.

Meer info  

 Taxatie

Uw bank vraagt om een taxatierapport want u heeft een woning gekocht. Of er is sprake van een erfenis of boedelscheiding. Ongeacht de reden, wij verzorgen NWWI-gevalideerde taxaties voor een aantrekkelijke prijs.

Meer info  

 Consultancy

Onze kennis van de markt is uitgebreid en breed. Wij hebben inzicht in de behoeften van verschillende groepen woonconsumenten, volgen het verloop van de prijsontwikkelingen, de kwaliteitseisen en de afzetmogelijkheden. Hiermee kunnen wij projectontwikkelaars, woningcorporaties en gemeenten adviseren als het gaat om nieuwbouwprojecten, herstructurering en herontwikkeling.

Meer info  

Van Driel Janssen
Makelaardij

 

 

U hebt plannen om uw vertrouwde omgeving te verlaten en een nieuwe woning te betrekken. Dat is een hele stap.

Misschien voor het eerst op eigen benen staan, groter of juist kleiner willen wonen of is er gezinsuitbreiding op komst? Iedere verkoop kent zijn eigen verhaal en is een heel persoonlijk besluit. Dat vraagt daarom om een persoonlijke aanpak, maar wel met een zakelijke kijk.

Wij weten als geen ander wat er bij de verkoop van een woning komt kijken en worden gewaardeerd vanwege onze prettige persoonlijk-zakelijke stijl, waarbij uw belang voorop staat. Of u nu uw woning wilt verkopen of juist hulp kunt gebruiken bij de aankoop van een woning, wij adviseren, denken mee en ontzorgen u gedurende het gehele proces.

 

Meer info  
Afspraak maken